Home Instal·lacions
Instal·lacions
Energies netes PDF Imprimeix Correu electrònic

L'escassetat, cada dia més evident, d'energies fòssils, ens imposa la necessitat d'un canvi en el model energètic, un nou model que hauria d'anar dirigit a reduir la dependència energètica dels països productors, a afavorir l'estalvi energètic i la producció de energies netes en el propi lloc de consum.

Llegiu-ne més...
 
Climatització PDF Imprimeix Correu electrònic

Les instal·lacions d'aire condicionat que abordem es realitzen, partint d'un estudi previ de l'espai a climatizar i el posterior càlcul de la instalació. Les instal·lacions les podem abordar en funció de les necessitats del client, per a això emprem la maquinària mes apropiada per a cada circumstància. Bé generant només fred, mitjançant bomba de calor (fred-calor) o refrigeradors d'aigua i l'ús de fancoils o altres sistemes.

Llegiu-ne més...
 
Reciclatge d'aigües PDF Imprimeix Correu electrònic

Cada dia, més ciutats es van sumant a la necessitat de l’estalvi d’aigua, un bé escàs, que cal gestionar adequadament per tal d’afavorir que tots puguem disposar d’ella.
Els sistemes de reciclatge d’aigües negres, ens permeten tractar les aigües ja utilitzades per tal de retornar als rius de manera que no contaminin el medi ambient.

Llegiu-ne més...
 
Electricitat PDF Imprimeix Correu electrònic

El ràpid avanç tecnològic en el camp elèctric, ha motivat que a partir del 2002, es produís un canvi en la normativa, per tal de adequar-la als nous temps i les noves necessitats. Des d’aquesta nova perspectiva, procurem assessorar als nostres clients, en la instal lació d’elements que afavoreixin l’estalvi energètic, partint de la premissa, que és més econòmic estalviar un Kw / h que produir-lo.

Llegiu-ne més...
 
Més articles...
« IniciAnterior12SegüentFinal »

Pàgina 1 de 2

144.jpg

© www.utopiag.com 2010.

Site Map