Home
Factor 4 PDF Imprimeix Correu electrònic

Planeta TerraL’interès i preocupació per les diverses fonts d’energia, ha estat el motiu que ha impulsat la creació de la nostra empresa FACTOR 4 Instal·lacions SL.
FACTOR 4 és també el títol de l’informe realitzat en 1997 per més d’un centenar de científics i tècnics experts en eficiència energètica, dirigits pel Club de Roma. Amb aquest informe es pretenia tenir un coneixement real de la salut del Planeta Terra i la durada dels seus recursos naturals (petroli, carbó, gas, etc.)
I al mateix temps donar desenes d’alternatives que reduirien l’agressió al planeta, entre elles, la utilització de l’Energia Solar i altres tècniques que permeten l’estalvi energètic.
L’enfocament científic de l’informe FACTOR 4 estava, i està, dirigit a “Duplicar el benestar amb la meitat dels recursos naturals”, o dit d’una altra manera “es pot gastar la meitat i obtenir el doble” contribuint d’aquesta manera a tenir un consum d’energia més sostenible.
Hi ha aspectes que ens diferencien de la resta d’espècies que poblen el nostre planeta i un dels més importants, és la capacitat de desenvolupar una tecnologia que ens permeti una millor adaptació al nostre entorn. Aquest desenvolupament tecnològic ens ha proporcionat un major confort, si bé, cal fer una bona gestió dels recursos naturals dels que disposem.
No es tracta de tornar enrere, sinó de donar un pas endavant en confort i racionalitat, és per això, que el nostre equip de professionals realitza unes instal.lacions, on la gestió de l’energia i el seu manteniment, s’acaba traduint en un estalvi energètic.

El desenvolupament tecnològic actual, està fent possible que es comenci a parlar del FACTOR 8.

 


© www.utopiag.com 2010.

Site Map